Na een bezoek in 2013 aan de Father Ray Children's home besloten we om een kindje te sponsoren. Het was een 9-jarig meisje met de bijnaam ‘Fresh’. Intussen heeft ze haar naam al weer veranderd naar ‘Face’. Het is net als bijna alle Thaise kinderen een ontzettend lief meisje met een hele mooie lach

Twee keer per jaar brengen we een bezoek aan Thailand en elke keer als we daar zijn bezoeken we de Foundation en Face. We nemen haar en haar vriendjes/vriendinnetjes dan mee uit om te zwemmen of ponyrijden. Daarnaast zijn we met de kinderen een keer op Thaise kookles geweest. Maar het leukste vinden ze toch wel bij de KFC eten en winkelen.

Op school krijgt Face wel Engelse les, maar dat is nog zeker niet toereikend om met haar te praten. Alles kan echter vertaald worden en het is ook hartstikke leuk om met handen en voeten met haar te praten. Als we weer thuis zijn in Nederland, dan schrijven we elke maand een brief. Die wordt voor haar vertaald en ze schrijft zelf ook brieven die weer aan ons vertaald worden. Soms maakt ze hele creaties die amper door de brievenbus passen. Intussen heeft ze zelfs een Facebook-account (maar dat kan ook bijna niet anders met zo'n naam).

Het contact met haar schenkt ons veel voldoening en geluk. Maar het gaat natuurlijk bovenal om haar geluk en kans op een goede toekomst. Die kans wordt aanzienlijk vergroot door het bieden van een veilige thuisbasis en de mogelijkheid tot scholing. Sponsoring maakt dit mogelijk voor de kinderen van The Foundation. Er kan gekozen worden voor gedeeltelijk of volledig sponsorschap. Je sponsort één kind, maar uiteraard gaat de opbrengst van de donaties hiervan naar de hele gemeenschap. Alle kinderen hebben dan ook baat bij de sponsoring.

Er zijn drie doelstellingen voor de Foundation bij het sponsoren van een kind.

Deze doelstellingen zijn:

1. Het sponsorkind laten weten dat er mensen op de wereld zijn die om hen geeft.

2. Het sponsorkind voorzien in middelen om te communiceren met hun sponsors door middel van schriftelijke communicatie en mogelijkheden voor "on-site" bezoek om doelstelling 1 te verstevigen.

3. In het voorzien van financiële middelen om het kind op te laten groeien.

Als U geïnteresseerd bent in sponsoring van een kind, dan kunt U vrijblijvend contact opnemen met de Father Ray Foundation door te klikken op onderstaande link.

Sponsor een kind

follow me on facebook