Drop-In Centrum

Father Ray Drop-In Centrum

Father Ray Outreach Work & Drop-In CenterHet Father Ray Drop-In Centrum is geopend in februari 2004. Het doel is om hulp te bieden aan kinderen en jongeren die op straat leven van Pattaya. Het helpt ook kinderen die in gevaar kunnen komen na een scheiding van de familie.

Er zijn veel redenen waarom kinderen en jongeren naar Pattaya komen. Sommige belanden op straat en komen naar het Drop-In Centrum op zoek naar hulp. Terwijl sommige zijn weggelopen voor de armoede, misbruik of verwaarlozing komen anderen uit gebroken gezinnen en zijn ongewenst door beide ouders of andere familieleden. Sommige kinderen zijn door de plaatselijke autoriteiten of de politie naar het centrum gebracht nadat ze misbruikt zijn door familieleden of door zowel Thaise als buitenlanders.

Father Ray Outreach Work & Drop-In CenterSommige van onze kinderen zijn gesmokkeld uit buurlanden en zijn gered uit de seksindustrie. Zeer arme gezinnen weten dat het kind een betere kans in het leven zal hebben als ze bij de Father Ray Foundation wonen.

Het Drop-In Centrum is een tijdelijke verblijfplaats, en de kinderen en jongeren wonen in het Centrum tot een meer geschikte vaste woon- of verblijfplaats is gevonden.. Veel kinderen komen in het Father Ray Kinderdorp te wonen, terwijl anderen zijn verhuisd naar het Father Ray Kinderhuis.

Het semi-huis biedt semi-zelfstandige accommodatie aan oudere jongens die zijn afgestudeerd aan de plaatselijke scholen voor beroepsonderwijs, en op zoek zijn naar werk of die passend werk hebben gevonden, maar nog steeds steun nodig hebben, zodat ze niet terugkeren naar hun vorige levens. Het Drop-In Centrum moedigt tieners aan om terug te keren naar school om hun basisonderwijs af te ronden.

Father Ray Outreach Work & Drop-In Center

 

follow me on facebook