Kinderopvang

Father Ray Kinderopvang

Father Ray Day CenterNet zoals Pattaya groeit in omvang, groeit ook het aantal mensen die reizen uit alle hoeken van het Koninkrijk om hier werk te vinden. Ouders komen naar Pattaya met de hoop op het vinden van werk, en een beter leven voor hun kinderen.

Veel ouders zijn echter niet in staat om werk te zoeken als gevolg van een gebrek aan kinderopvang. Andere ouders laten hun kind alleen, terwijl ze gaan werken, met kans op gevaar voor het kind.

Elke ochtend komen meer dan honderd jonge kinderen uit de armste sloppenwijken van Pattaya naar de Father Ray kinderopvang. Deze jongeren krijgen een veilige omgeving om hun dagen door te brengen, terwijl hun ouders de kans krijgen om werk te vinden.

Veel ouders van deze kinderen zijn niet in staat om hun kind een voedzaam ontbijt te geven. Veel huizen hebben geen kookgelegenheid, of de familie is niet in staat om voedsel te kopen. Wanneer een kind in de vroege ochtend aankomt bij de Father Ray kinderopvang gaan ze eerst naar de eetzaal voor het ontbijt. Daar staat voedzaam voedsel op hen te wachten. Het is de eerste van de twee maaltijden en verschillende snacks die elk kind zal ontvangen gedurende de dag.

OnderwijsFather Ray Day Center

Kinderen worden geplaatst in groepen op basis van hun leeftijd en ze krijgen allemaal een opleiding die geschikt is voor hun leeftijd en hun vermogen.

De jongere kinderen leren om te gaan met andere kinderen door te spelen. Ze doen activiteiten die hun jonge geesten stimuleren, met blokken iets bouwen , met kralen spelen en handwerk leren de jongeren hun motorische vaardigheden te gebruiken.

Er zijn drie kleuterklassen die les geven in basisvaardigheden zoals, lezen en schrijven, basis wiskunde, informatica en Engels.

Zwemlessen worden wekelijks gehouden, en afgezien van het feit dat het de kinderen gezond houdt, leren ze ook een levensreddende vaardigheid.

Father Ray Day CenterWe hopen dat door het verstrekken van kinderopvang aan de armere leden van de samenleving, de ouders passend arbeid zullen vinden die de cyclus van armoede doorbreekt. Zodat het kind meer kansen krijgt in het leven dan dat beschikbaar was voor de vorige generaties uit de familie.

 

follow me on facebook